2013-02-12

Pregatiri de primavara (1)

Nu-i asa ca odata cu venirea primaverii toate femeile simt nevoia de a primeni portfardul, de a schimba paleta de culori, nuanta rujului si parfumul? Nu vreau sa mentionez colectia de hainute sau pantofi care, odata cu primele raze de soare, par dintr-odata prea "vechi" iar garderoba s-ar vrea innoita! :) De asta, cea mai buna modalitate de a intra in forma fizica, debuteaza cu sesiunile serioase de shopping, de orice fel: din vitrina, din magazin, din cabina de proba, bluze, fuste, pantaloni, timp de cel putin 3 ore, si e ca si cum ai fi fost la sala pentru o ora de spinning :)

In ceea ce priveste cosmeticele, as spune ca regulile sunt simple, la trecerea de la un sezon la altul.
1. Elemente noi:  in voga acum, este nuanta de verde deschis, smarald, bleumarine sau turcoaz inchis, trasat cu dermatograful, pentru un plus de "lumina". Pe timp de zi, poate fi purtat cu nuante neutre, adaugand un strop de lumina privirii.



2. Ce ramane in portfard: fondul de ten preferat (finish natural, pentru zilele insorite), concealer-ul, dermatograful negru (clasic), mascara si o pudra usoara. In materie de rujuri, trebuie sa ramana cele pastelate: corai, rozul in tonuri calde si cel fresh, culori care accentueaza luminozitatea buzelor, dand senzatia de volum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu