2013-02-13

Pregatiri de primavara (2)

Continuand lista pregatirilor de primavara, reluam micile modificari pe care trebuie sa le avem in vedere in ceea ce priveste cosmeticele:

3. Pielea hidratata: mizati pe exfoliere si hidratare. 
Exfolierea chimica o puteti face fie utilizand diverse produse continand acizi AHA, BHA sau retinoizi, sau puteti apela la exfoliere mecanica, utilizand creme cu diversi corpusculi inclusi. Produsul ideal il poate gasi fiecare, numai in functie de propria tipologie a pielii, prin testare.
Personal, prefer dermatocosmeticele pentru acest proces. Pentru exfoliere blanda, chimica: Effaclar Duo de la Roche Posay, pentru un tratament mai rar, dar eficient: Retin A, sau pentru exfolierea mecanica: scrubul pentru fata Exfoliant Doux Aromatique aux 3 Roses, de la Nuxe, alternativ cu masca termoactiva din gama Aroma Perfection.


In ceea ce priveste hidratarea, nu ma pot opri sa testez mereu produse noi (dupa cum se poate vedea in review-urile facute), dar preferatele mele sunt cele de tip ser, care intra rapid in piele, nelasand acea pelicula lucioasa, inestetica. Momentan, as putea spune ca sunt foarte multumita de serul de la Galenic, Ophycee - Elixir jeunesse supreme (review promit mai incolo). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu